Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2013

GreyPink Feltbag ! Yeah !

Hai semua !  Harini hari aku tak seperti biasa. Jantungku berdegup kencang. *Dup dap dup dap* Aku tak sabar nak balik rumah. Kalau ikut hari sure hadiah aku dari ateh dah sampai. Hihi. Aku balik je rumah terus pandang post box. Oh tidak , kosong. Aku masuk rumah ada bungkusan atas meja. Yeahhhh ! At last ! Taraaa ===== >


Sampul hitam. Penuh misteri. Cuak je aku nak bukak. Hahaha ^ || || || || || || || || Suprise ! Haa , cantik kan :) Handmade ni ^^ Just nice. Pink and Grey suit together :)  The best part. Ada nama aku. Sure tak hilang laa. InsyaAllah :)

 Oh , ni back view. See , cute kan ?

Ni kira nak cuba try test letak my real camera lah ! Memang ngam2 je! Thanks Ateh ! So sekali lagi thanks a lot Ateh untuk hadiah yang super gempak ni ! Yeah , i love it ! #Kepada yang berminat boleh like page ni Fazlin Creative Corner and buat tempahan sendiri. Yang penting boleh custom made. Ikut suka la nak colour apa ke corak design apa. Kena berunding sendiri lah. Harga ? Tu jangan risa…

Eh , Pahang ?

Hey u olls ! Aku tahu yang lepasan Spm mesti dah memang tak sabar tunggu hari ni kan. Yeah. Result Matrik keluar harini. Wuhuuu. So , korang dapat mana ?? Aku dapat pahang weh pahang! Grr. Aku terkejut kejap. Aku sangat yakin aku akan dapat Melaka. Yeah Melaka is my first choice then Selangor baru Pahang. Tapi tup tup tup Pahang yang aku dapat. Hahaha. Redha weh redha. Then , aku cek kezen aku kitorang sama! Yahoo sep! Tapi macam laa si Mir tu nak belaja kat Malaysia kan. Haha. Aku doakan dia dapat la pergi Mesir :) Tapi bila orang tanya aku nak pergi ke ? Aku akan jawab aku still tunggu result asasi. Ada rezeki dapat laa aku fly ke Sarawak. Hihi. Muka-bakal-duduk Unimas. Amiiin :)
Tahniah! Anda telah ditawarkan ke Program Matrikulasi,
Kementerian Pelajaran MalaysiaNamaXXXXXXXXXNo Kad Pengenalan 95030706XXXXNo Matrik MS1319536139 Program Pengajian PROGRAM SATU TAHUN KursusSAINSNama Kolej KOLEJ MATRIKULASI PAHANG-KMPh
Tarikh Mendaftar 27 MEI 2013 Apa-apa pun aku still KIV …

Semangat nak pergi KLIBF 2013 ? Same here!

Salam semua ! Heiheiehei :) 
Sedar tak sedar kita semakin menghampiri KLIBF. Yeah Kuala Lumpur International Book Fair 2013. Kepada yang tktahu lagi bookfair ni akan bermula minggu depan. Yes. Minggu depan. So korang dah boleh buat kira-kira bajet bulanan. Dah boleh buat shoplist buku novel komik apa nak beli dan sebagainya.

Aku bukan-lah nk mempromosikan ke apa cuma nk share kepada si ulat-ulat buku comel macam aku pasal berita baik ni. Peace! hihi ^^ Pastinya kat bookfair ni ada diskaun , dapat hadiah laa , cabutan bertuah lagi. So kepada yang memang nak borong habis-habisan untuk stok setahun tu memang sangat-lah berbaloi. Huhu ^^


Kuala Lumpur International Book Fair 2013 Venue : PWTC Date : 26 April -5 May 2013
Untuk menyenangkan korang nak buat survey ataupun cari buku-buku best aku ada a few links untuk ke website buku-buku faveret korang. I hope it can help u olls. ^^

Macam aku sendiri aku suka buat survey dulu. Tengok buku-buku bestseller and the prices. So nanti kat bookfair tu …

Interview JPA-MARA at KPTM Bangi

Hey guys ! Hope semua pun dalam keadaan sihat hendaknya.
Isnin baru ni aku pergi KPTM Bangi teman kezen aku ada test MARA untuk program pinjaman MARA. Test tu kena amek dekat KPTM , Bangi. Wa cakap lu orang memang ramai gilaaa ah. Aku tengok pun rasa nak pitam. Dengan panas terik nya. Haishh dugaan sungguh. 
Nak jadi cerita time kezen aku study untuk test tu aku suruh la dia check nama aku online kut-kut laa dapat jugak macam dia. Dan dan dan aku DAPAT ! Gila betul ! Siapa sangka beb! Di kalangan belas ribuan budak2 stret As aku yang tak berapa nak stret ni dapat jugak. Alhamdullilah. Bersyukur kepada Ilahi :)
Masa : 2.00-5.00 petang Tempat : KPTM , Bangi Program : JPA-MARA  Tarikh : 18 April 2013 Dah dapat tahu tu cuak je hati aku ni. Yang pasti interview mesti kena guna english. Hehh. Aku ni bukan mat saleh. Celup pun tak. Hahaha. Aku hanyalahh gadis kampung yang setia dengan bahasa ibundanya tapi ada hati nak pergi luar negara! Hahaha. Gasak. Balik rumah terus buat research. Buat …