Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2014

Gempakstarz Gift

Hai :)
Siapa penggemar komik sini? *Angkat tangan
Siapa suka Gempakstarz? *sayasaya haha k aku jawab sendiri
Actually aku ni memang layan Gempakstarz ni dari sekolah lagi. Lawak Kampus , Lawak Seleb, Kouru's Collection, Ben Collection sume aku suka. Jyeah minah komik ni. 
So haritu time aku gode-gode website Gempakstarz nak usha new comics so aku jumpa la redeem gift ni. 
Kalau perasan setiap komik Gempakstarz ada kupon kecik kat page belakang sekali. Ha itu la guna nya. Memang boleh dapat memacam barang free. Cuma kene sertakan duit pos je. Korang boleh dapat t-shirt, poskad , poster, fail semua for free! Yes.




Macam ni la rupa dia. Sebab form dia boleh download dekat website.
Benda ni aku buat sebulan yang lepas la lebih kurang. Dia memang dh inform proses will take about 3 weeks so aku lek jelah sampai lupa dah pon. Tetiba haritu ada lori pos datang. Pelik gak sebab aku tkde beli barang online pun. Ghupenyeee benda ni dah sampai hahaha happy sesangat lah aku!



Siap dapat angpau …

Travelog : Universal Studo Singapore

Rasa nak menulis harini. Lemme share with your my great moments in USS Singapore!
Alhamdulillah , akhirnya selepas plan punya plan beberapa minggu sebelum tu, aku iqah nunad dan farmira berjaya juga sampai ke Singapura! 
Actually en kitorang ni berhajat besau tapi takde lah berani mana pun , disebabkan parents sume dok busy sakan so aku suggest utk kitorang join trip. Travel trip by Solehah Travel. So yeah semua pun setuju so yeah its move on bebeh. Hewhew
Kami hanya perlu bayar RM299 untuk full pakej with breakfast , bus and the ticket. So agak berbaloi la sebenarnya. 
Perjalanan di mulakan tengah malam jumaat tu , dalam 12 tengah malam tu kami naik bas dari Damansara. Perjalanan memang lamaaaa k. Lama gila pulak tu logik ah kan dari Selangor ke Johor mana tak jauh. So banyak kali gak ah terjaga tapi sebab mengantuk ku belasah jua haha
Kami sampai ke R&R Gelang Patah dah pagi. Dalam 5 camtu kot so dekat situ nak mandi nak solat subuh sume setel. Lepas solat kami diberi breakfast…