Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2014

Travelog : Bandung Indonesia

Hi guys!  K dah lama nak merepek di sini. So yeah rasa macam nak menulis panjang malam ni hehe
Actly aku pergi melancong beberapa minggu lepas dengan mak aku ke Bandung Indonesia. Serious best! Barang murah , makan sedap! Just perfect! Haha
Aku join travel agency so percutian ni jadi lebih mudah dan selesa sebab semua urusan kat Bandung travel agency dah setel kan. Oh korang kalau nak melancong jugak boleh la usha ni Solehah Travel :) Flight aku pukul 6.30 macam tu so yeah aku kene bangun pagi gilaaaaaaa! 
KLIA 2 sangat ohsem tak terkata besau dia dan yeah penat berjalan weh. Sebabnya terlalu besau haha naseb lah.
Perjalanan mengambil masa 2 jam 15 minit lebih kurang. Memandangkan hanya Air Asia yang offer penerbangan ke Bandung so yeah terpaksa la kan. Kalau flight tu time makan aku suggest korang order la makanan sebab memang lama atas awan tu. Aku tido bangun tido balik pun tk sampai jugak lagi hahaha
K waktu dah sampai tu aku terkejut sesangat sebab airport dia kecik gila. K jang…