Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2015

Review : Cool Japan Guide

AHAD | 26 April 2015
Alhamdulillah masih hidup.
Midsem tinggal satu je lagi paper *pheww
Sebenarnya aku dah lama terfikir nak kongsi apa yang aku baca dengan orang. Dia macam ni, aku suka baca buku so apakata aku share apa yang aku baca dengan sini. Mana tahu ada yang tak suka baca buku, tapi suka baca blog aku. Gituhh hahaha. Macam pantun dah pulak.
Selepas berjaya mendapat BB1M untuk kedua kalinya. Aku pun untuk kedua kalinya membelanjakan sejumlah nilai di MPHOnline. Hewhew. Senang kot. Gua klik sana klik sini. Checkout. Jakgi posmen hantar buku, kita pass cek kat dia. Cek bentuk BB1M la. Haha acah acah kaya.
Jadinya buku ni merupakan salah satu buku yang berjaya dibeli menggunakan cek BB1M
Tajuk dia Cool Japan Guide by Abby Denson.


Okay.
Usha tajuk pun dah boleh agak en pasal apa. Yes, pasal Jepun. Actually aku dari kecik memang tahap taksub ah Jepun ni apabenda pun pasal Jepun ni aku kagum hahaha. So buku ni sangat menarik sebab sangat banyak cerita pasal apa yang menarik de…