Skip to main content

Selamat datang ke Asasi UNIMAS

Minggu ni keputusan UPU dah keluar. Siapa dapat Asasi UNIMAS?

Rasanya mesti dalam rata-rata yang dapat Asasi UNIMAS tu masih ramai yang taktahu nak pilih ke tak kan? I feel you. Relax. Tarik nafas.

“Dulu masa mohon saya tak fikir apa-apa pun tetiba dapat pulak”
“Haritu macam excited lepastu macam takut pulak nak pergi”
“Jauhlaaaa Sarawak, macam mana ni?”

Kepada adik-adikku sekalian. Sesiapa yang masih buntu boleh usha blog post Asasi Sains UNIMAS dan F.A.Q Asasi UNIMAS

Jika anda masih bersusah hati dan rasa semua benda tak kena, kerjakanlah solat sunat Istikharah. Hanya dengan mengingati Allah hati kan tenang. Doa banyak-banyak. In shaa Allah mesti ada kebaikan dalam setiap kejadian.

Kalau ada yang nak akak jemput/jumpa masa pendaftaran nanti, boleh la emelkan no telefon hehe. Nak tanya pun boleh. Email: marjanaady95@gmail.com

Masih ragu-ragu nak pilih Asasi UNIMAS? You better not. 😏

Sebab Asasi UNIMAS best gilaaa! Kbai

Selamat datang pelajar Asasi batch ke-8! Lets be part of asasian! 💪



Marjanaady
Senior Asasi UNIMAS 4th Batch
Tahun 3, Bioteknologi Sumber 

Comments