Skip to main content

One Year Anniversary - Lifebuuk

Sejak Lifebuuk post dekat Fesbuk yang dia nak hantar poskad ni, aku hari-hari cek peti pos. Curious sangat nak tahu mende laa dia nak bagi. Lagipun, aku kira regular customer so kalau tak dapat poskad ni ingat nak buat hal jugak lol

Rupanya dia nak bagi voucher offer, macam less than normal price la. Not bad, and thank you! Akan digunakan pada masa akan datang.

Rasanya aku dah ada lebih 5 kot Lifebuuk sekarang. And seriously Lifebuuk best gilaaa. Kbai

Arigatou Lifebuuk!




Comments