Skip to main content

Finally, it's here!

Sebulan yang lepas pada 7 Mac 2017, aku order kasut ni lepas ‘birthday proposal’ aku diluluskan oleh abah. Alhamdulillah, penantian aku tak sia-sia. Cantik gilaaa 😍😍😍

Aku suka pink. Tapi di zaman milenia ni pink tu tersangat umum. Ada hot pink, pink fushia yada yada tahpape punya nama pun banyak so aku tak hafal semua. But I know this one, Rose gold. It’s still consider as pink I guess 😆

Aku rasa rose gold ni unik dan nampak elegan. So yeah, untuk ke berapa juta kali, nak ucapkan terima kasih banyak-banyak-banyak abah. Muah banyak banyak jugak 😘

I’ve got this shoes from Indie Sneakers, boleh search dekat Facebook. Details lain boleh cari sendiri. Zaman serba canggih ni kau gugel jela haha

Okay kasut raya dah jumpa! 😍




Comments