Skip to main content

Nice to meet you, Photobook!

16 Disember 2017 | JUMAAT

Salam Jumaat semuaaa

Alhamdulillah Jumaat yang barakah untuk semua

Because of me being sooooo into the customized thingy. I found out this website was soooooo cool! Terjumpa masa scrolling Facebook, I went to the website which are currently having Christmas promotion!! Whoaaaaa ini sudah bagus! It's about Photobook Malaysia!

Facebook: Photobook Worldwide



Bila kau dah pandai design, dan kau terjumpa pulak platform yang sangat best dan murah untuk visualized your artwork, it is truly ohsem okay seriously 😍

Since I’ve never been using this website, and nampak macam tipu je hahahaha so I tried once. Mula-mula beli yang paling murah which cost only RM1.20 untuk magnet. Once successfully purchased, voucher akan dihantar ke emel anda. Untuk promotion ni, Photobook guna konsep prepaid, pay first, create later. So yeah, aku pun try la buat artwork dan edit semua bagai. Bila dah sampai window payment, masukkan laa voucher belian tadi. Surprisingly, murah gilaaaaaaaa! Bayar postage je k. I was speechless at that moment. And terus ke home untuk beli lebih banyak vouchers kahkah! Kalau dah perempuan tu kaaan 😂😂

Click to enlarge

And yeah, im successfully bought 3 vouchers. Magnet, canvas, and notebook. The vouchers akan expired tahun depan. So I can plan what should I do with those stuff hewhew. Bagus jugak en konsep prepaid ni. Sempat nak berfikir panjang. Will update soon with the printed artwork. Stay tuned.

Click to enlarge


Nice promotion Photobook Malaysia 👍👍
“Handmade to Perfection”

Oh korang boleh je nak usha Facebook derang, simply search Photobook Worlwide
Website dorang ni hah boleh usha gak : Photobook Malaysia