Skip to main content

DIY 2017 Planner

14 Disember 2017 | RABU

2016 hampir ke penghujungnya. In my mind, I have to get a planner for 2017.

Malangnya, semua planner yang aku jumpa semuanya buruk hahaha. Me being fussy. Well, kita nak guna setahun kan. Mesti laa nak yang cantic-cantik. Ada jugak jumpa dekat IG tapi mahal benau. Nak conteng-conteng je pun.

Pastu im thinking of something. Maybe I should DIY the planner. Yes, my mind get into Pinterest! Haa, ni source paling comel dan creative setakat ni untuk segala idea yang ohsem. Mencurah-curah idea lepas usha website ni. Simply search keywords like: 2017 planner, planner etc. The best part is, boleh free download printable planner. Lepastu boleh je nak add apa-apa element dekat planner tu. Itulah seronok bila buat sendiri.

Pinterest!

This is soooo meh. Haha. Comel weh sis tak tahan. So aku pun download dan print. For the cover part, im glad that I know how to use photoshop. And designing part is the best afterall.



Printed cover be like..the lighting was orange haha



Extra notes included

So yeah, this is my brand new planner for 2017! Wuhuuu. Self-satisfaction unlocked 😎