Skip to main content

How to Look Great with Glasses

#16/30 Ramadhan

Yeahh hi J

Currently working on my Animal Physiology sampai sakit mata sakit pinggang menghadap laptop. Let’s just take a break for a while. Nak makan kit kat puasa pulak hahaha k hambar

Thinking of having a new glasses as my old one is eating me. Haha. Its true then, setiap kali pakai mesti rasa sakit kepala sebab dia macam menekan. Boleh la nak kata spec raya kan hahaha.

After a few research, baru lah tau rupanya each of the glasses ada size. Depending on your face. Mula dari small, medium, large and extra large.



So basically aku punya aku rasa medium lah kan. Takde lah besar mana hoho. Lepastu kene tengok bentuk muka pulak. Bentuk muka macam ni sesuai dengan spec bentuk macam ni. Gituh rupanya. Sebelum ni aku rembat je. Dah rabun en. Terdesak haha.

Di sini gue sertakan bidio semoga bermanfaat ya buat ibuk-ibuk dan bapak-bapak semua hahaha

Kbai J