Skip to main content

Sahabat Sejati

28 April 2016 | KHAMIS

Sebenarnya esok aku exam, jadi sambil belajar tu untuk mengelakkan mengantuk hoho aku pun ON music dekat laptop.

Lagu Sahabat Sejati oleh UNIC pun berkumandang dengan merdunya.

Tetiba rasa tersentuh sendiri. Sobs.

Aku tahu, sahabat yang paling rapatlah, yang paling mudah jugak untuk kita luka kan. 
Yelah kalau dah kita selalu dengan dia, mestilah kita tak sedar kalau kita buat salah kan.

Jadi, dengan rendah diri nya aku nak mintak maaf banyak-banyaaaaak. I know im a very bad person. Selalunya ego nak mengaku salah, asyik nampak salah orang lain je. K my bad.

Maafkan lah diri ini. Inshaa Allah kita kawan sampai bebila, Lillahi Taala. Amiiin.

Thankssss koranggg, muah banyak ciked J

“Moga ikatan ukhuwwah yang dibinaaaaa ke akhirnyaaaaaa”

*Please dengar lagu Sahabat Sejati ni sambil tengok lirik. Menusuk bhaii. Huhuhu

*Lagu Sahabat Sejati telahpun di update ke dalam playlist di bawah. Enjoy!