Saturday, April 2, 2016

Hello April

2 April 2016 | SABTU

Pejam celik pejam celik dah April. Lajunyaaaa.

Allahu.

Midsem exam dah start, betapa aku masih merangkak nak study nak buat revision.

Bila tetiba pelajar UNIMAS diuji dengan ketiadaan WIFI untuk beberapa hari, terlalu lah menguji kesabaran pelajar yang banyak gila kerja nak buat, contohnya aku.

Memandangkan weekend ni agak free, jadi aku bertekad untuk siapkan tugasan semaksima mungkin. Yosh!



Benarlah kata ISHAB, sesungguhnya kerja atau tugasan kita lebih banyak dari masa yang ada.

Pelik jugak bila dengar orang kata, ‘Bosan la, taktahu nak buat apa’

Kepada yang exam di seluruh dunia, All the best! Ganbatte!

About Me

My photo
23 yo girl with extraordinary hungriness. Love travel and design. Japan is a must-go-country on the list!