Skip to main content

Real Hobby


26 Disember 2015 | SABTU

Cerita pasal hobi

Let’s say ada orang tanya,

“Kau suka buat apa eh?”

Sebenarnya aku nak je jawab. Aku suka baca blog sendiri hahahahahahahaahaha

Tapi end up aku akan jawab, I will answer it typically,

“Aku suka pergi travel”

Aku tak tipu gak la aku memang suka travel.

Sebabnya kalau aku jawab aku suka baca blog sendiri mesti diorang akan tanya alamat blog aku. So aku memang takde niat la nak bagi. Haha.

Mr AJ once asked me,

“Kenapa buat blog kalau taknak orang baca?”

Sukati I la hahahahaahhahahaa. Tak lah, sebab saya segan. Tu je. Serious.

Dia macam kalau kau nak baca pun diam-diam je. Jangan bagitahu aku. Aku tak suka.
*masalah diri yang takde penyelesaian


Kbai. Sekian.