Skip to main content

Sepi

 

16 November 2014



Lama aku biar belog aku sepi. Kenkadang aku bukak dashboard baca entry orang lepastu close window semula then sambung kerja lagi.


Yeah. Aku dah selamat buat memacam recent months ni.

Mid sem sudah. Projek Mini Bazaar sudah. Pertandingan drama pun dah 2 kali. Online shopping beberapa kali #eh. See Jana busy kan? Haha


Kehidupan dekat degree ni tak semudah berjalan naik pentas untuk gapai segulung ijazah. Ia perlukan effort, perlukan kesabaran, perlukan sahabat yang memahami, perlukan masa dan memacam lagi lah.

Point dia simple je, bukan senang nak berjaya.

Lately aku rasa tahap kekuatan makan aku berganda rapidly. Adakah aku tertekan? Aku pun tak pasti hmm



 

Oh jaa :)