Skip to main content

Using BB1M at MphOnline

 
Oh betapa lamanya aku tak update belog. K iolss dah bukan main busy sekarang. Asasi Unimas pun dah habes. So sekarang jadi penganggur terhormat yang pulak haha

Sebenarnya harini nak share pasal BB1M. Yes. Baucer buku 1 Malaysia. 

Ramai yang tak tahu pasal ni or sebenarnya ramai yang tak tahu nak guna beli apa kan. K sini gua nak share la sikit. 

Kita kan selalu je dapat masalah macam buku yang kita nak takde stok la , dah habes la, tk sempat nak kuar beli buku la apa la. 

K sekarang BB1M ada kat tangan. Tapi tak guna lagi. Cemana nak guna kalau asyik duduk rumah je? K i have the answer for that :)

Sekarang kita dah ada Mphonline! hehehe *macam promoter*

So just search jelah buku apa nak. Klik klik klik. Checkout chart. Isi form tu tick BB1M and thats it! Tunggu je parcel sampai rumah.
Apa kelebihan dia?
K untuk pertama kali beli. Lepas sign up akan dapat 1 kupon baucer yang akan di hantar ke emel korang. So time nak comfirm order tu letak ah kupon code tu sekali. Memang berbaloi-baloi ah. Sebab dia cut off 20% lagi. 
Oh lepastu delivery jangan risau. Postage free beb! Tu la i suka hahaha. Lepastu utk pembelian RM150 ke atas akan dapat 1 buku merah ni penuh baucer je. Haa yang tu Mph kasi kira macam gift lah.
Bagus kan? Dah la kita beli buku-buku fav kita guna baucer je tk usik duit pun. Lepastu dia hantar ke bebetul depan pintu rumah pastu dapat lagi baucer. Haa memang terbaik haha
Sebelum aku balik rumah. Sempat laa aku memberitahu kengkawan yang lain. Dania borong novel , Elis borong buku-buku Hilal Asyraf. Aku borong komik hahahahaha. Takpelah asal kami bahagia :)
Boleh  klik sini utk ke MphOnline :)
Tu je nak share. Semoga bermanfaat.
Jaa :)