Skip to main content

Selamat Hari Lahir , Sahabat :) Part II

 

28 Feb 2014.
 
Seperti tajuk di atas. Ini adalah entry part II. Hehe. Khas buat kawan ku terchenta , Marzila Aziz. 
 
24 Feb 2014. Marzila Aziz telah pun bertukar menjadi 19 tahun. Tuo dah makcik ni haa. Haha
 
Cepat sangat masa berlalu meninggalkan kita kan. Kau dengan kembar kau si Farm tu dah pungg 19. Haha. Bak kata lecturer aku kalau dah kawen lah beranak pinak dah. Phew kawen oii seramm iols. Haha
 
 
 
Marzila Aziz.
 
Awal perkenalan kita semasa di Kelana Jaya. Yeah kita sesama Sri Aman. Kita sesama Yaacob Latif. Kita tak sesama lepas tu. Tettt. Aku Cochrane, kau Seri Bintang Selatan. Kfoine. Haha. Tapi after all , lepas segala perangai tak matang kita. Segala pergaduhan dan perselisihan paham yang berlaku sepanjang persahabatan kita sebenarnya membuatkan kita kuat. Ya , kuat. Membuatkan kita sering memerlukan satu sama lain. Saling melengkapi. Sweet kan kita? Hikhiks
 
Bila tengok kalender dah 2014 kan. Aduhhh rasa tuo gilo lak den ni haa. Haha. 
Kita jumpa 2008. Sekarang dah 2014 dah pungg. Sungguh masa tu mencemburui kita. Kan kan? Aihh sodeh lak den. 

Jadi , di hari jadimu tahun ini ,

Tiada salam tiada pesan , hanya coretan sederhana yang dapat ku persembahkan ,
terima kasih sudi menjadi sahabatku , dunia akhirat. In shaa Allah.

Nak bagi hadiah peti ais takde duit , i tulis dekat belog jelah ehh. Hahaha
Glamour k masuk belog i hahaha

Pesanan aku buat kau ,
 

 
Semoga semua yang kau impikan tercapai ,
Semoga jalan yang kau ambil sentiasa dipermudahkan oleh Allah,
Semoga hidup kau diberkati dan dilimpahi rahmat-Nya,
Semoga menjadi anak yang solehah yang berbakti terhadap kedua ibu bapa,
Semoga persahabatan kita kekal ke akhirnya,
Semoga kau kawen cepaat. #eh Hahahaha
 
 Okayy melalut panjang nampaknya aku ini. Kfoine hahaha
 
Lastly , Mar. I miss you so much! Please la arrange masa jumpa aku. Haha. Oh ingatlah daku dalam doamu. Ecehh. 



So yeah , Happy birthdayyyy Marzila Aziz!