Skip to main content

Fighting!

 
1 February 2014.


3 days to go for Midsem Exam =='
7 days to go for 'home sweet home' Yeayyy

Rata-rata aku dengar semua orang bualkan tentang macam mana nak balik , nak naik apa , flight pukul berapa. Hahaha. Seolah-olah macam takde je exam minggu depan kan. Lawak betul.

Aku pun excited gila nak balik! Last aku balik pun cuti final exam tahun lepas. Heh lama dah tak jenguk bilik ku di Selangor sana. 

Tapi sebelum apa-apa perjuangan yang lebih penting cuma tinggal 3 hari lagi. Yeah mungkin kurang 72 jam lagi pun. Walaupun bukan final tapi carry marks Midsem sangat penting untuk final result nanti. And yes , itulah yang boleh buat aku stress kalau duk termenung pikir. Hmmm

Jadi , kepada semua dakdak Asasi Unimas. Ganbatte kudasai! :) Fighting fighting!

Semoga kita memperoleh keputusan yang cemerlang 4 Rata. Amiiin :)




Berhenti di sini.
Jumpa lagi :)