Skip to main content

Semangat Baru

 

Semangat baru ,
Perjuangan yang satu ,
Dan matlamat hidupku ,
............

Di mulakan dengan lagu Bunkface. Macam kena sikit dengan tajuk. Hmm sikit jelah kot.

Well , dah seminggu pun sejak Sem 2 bermula. Yang pastinya kelas baru , tempat baru , jadual baru agak tak mengujakan. Haha yelah manusia tak suka perubahan. Apa yang menariknya sem ni? Well , kitorang ada a few events yang akan kitorang sertai untuk Ko-k.

MARA ( Asasi Martial Arts ) dan AB2C ( Asasi back to Community) dan juga Annual Dinner yang bertema. 
 
Apa-apa pun aku agak teruja yang tengok hasil semua benda ni. Macam best je. Haha

Btw , itu semua perhiasan Sem ni je. Apa yang penting , kena rancang strategi dari sekarang dan score dalam semua assignments , quiz dan paling penting exams! 



Bila tanya kengkawan pointer memasing semua menjulang belaka. K agak keciwa. Takpe , itu bukan sesuatu yang melemahkan tapi itu cabaran! Untuk berdiri sama tinggi dengan diorang. So kena laa kerja keras Sem 2 ni. Hihi. 

So yeah.
Jumpa lagi.
Jaa mata :)