Skip to main content

Salam Aidiladha dari Perantauan

Assalamualaikum semua!

Oh Salam Aidiladha semua. Ya , tahun ni aku tak beraya dengan family pun. Hmm sedeh jugak lah. K fine semua ckp " Ala bukan raya aidilfitri pun " tapi still sedeh jugak. Kolej sunyi sepi je bunyi cengkerik. Haha

Nak cite sambut raya jauh ni best jugak sebenarnya. Time takbir laa paling sebak sekali. Lepastu semangat nak pergi solat raya tau. Ramai pulak tu. Penuh bas. Hihi. Part sedeh nya tu bila dah ramai sangat sampai kitorang je makanan habes. Haha sadis. Lepastu balik kolej makan roti je lah.

Oh , Terima kasih bebanyak kepada keluarga Nisa yang jemput kitorang budak2 tak balik raya ni beraya rumah dia. Hewhew. Terbaik lah makan macam2. Ada laksa sarawak , ketupat pulut , rendang , cheese cake , kek lapis. Pehh , lelama duduk situ boleh gemuk aku rasa. Haha

Itulah dinamakan pengalaman kan. Tapi serious tahun2 depan aku nak tempah tiket awal2. Murah dan boleh la aku balik kan. Takde lah sadlife sangat. Haha.

Comments