Skip to main content

Riang Raya 2013

Assalamualaikum.. hai (:

Tak lambat lagi rasanya nak wish ,

Selamat Hari Raya Aidilfitri ! Maaf Zahir dan Batin (:

Kepada yg mengenali diri ini , nak minta maaf banyak2, segala salah silap yang sengaja yang tak sengaja harap dimaafkan. Kita lupakan yang lama , kita mulakan yang baru. Okay? Hihi

Cerita raya tahun ni.

Kami budak2 unimas ni memey excited gila la time nak balik raya haritu. Lawak pun ada bila teringat balik. Sume muka bajet2 macam dri Aussie nak balik Malaysia je. Haha. Time dekat airport lagi lah. Pusing kiri kanan depan belakang boleh kata sume muka macam pernah tengok. Haha

Takdir dan jodoh agaknya seat aku dlm flight sederet budak unimas. Hamek kau. Haha. Rasa nak nyanyi je lagu balik kampung tu. Haha
Bila dah sampai LCCT tu Ya Allah heaven nya lah rasa. Serious tak sabar nk jumpa family. Hewhew

Persediaan raya? Hmm actly terasa mcm tk semangat je nak raya. Rasa mcm tk raya pun. Bila dah malam raya , dengar takbir baru lah terasa macam " Oh esok raya lah " haha.

Mungkin faktor usia dah tarak dah benda main bunga api bagai , tawaf satu kampung kutip duit raya but still happening dapat jumpa kengkawan lama , jumpa warden trsayang. Pastu bila kira2 duit raya baru sedar banyak jugak rupanya. Hahaha. Macam ni baru lah raya! Haha

Oh , kami grey dan purple tahun ini. Anda bagaimana?

Comments