Skip to main content

Boria Vs Study

Assalamualaikum... hai dunia!

Pheww. Minggu yang sibuk. Sangat sibuk. Assignment toksah cite tak penah sikit. Ditambah pula dengan rencah rencah aktiviti seperti Fesenisasi.

Fesenisasi? Apakah?

Festival Seni Asasi. Yeah base on group koko then each group dpt 1 tarian yang akan di persembah kan. Kira battle tarian tradisional lah ni, haha.

Aku Group 2 , BII Squad. Kami dapat Boria. Haha. Lawak seh. Group lain ada dpt Inang , Joget Kelantan , mcm2 lah.

Bagi aku elok jugak lah dpt boria kan. Step dia simple je then tk pyh nak lembut lemah gemalai sangat. Haha. Membe2 boria pun best , sporting then okay lah. Enjoy! Haha

Fesenisasi tu next week tau. Just imagine. Hari2 practice balik dah penat. Bila penat rehat2 kejap ( update blog ) pastu tido. Bila nya nak study. Mata dah kuyu je dah. Haha.

Tadi pun quiz math entah pape je aku jawab. Grr cuak je aku dpt result teruk. Sobsobsob.

Oh ni tadi time practice boria hujan lebat pulak.

"Hujan yang turun bagaikan mutiara..."
* menangisi math tadi. Wuuu :"(

Comments