Skip to main content

Di Persimpangan Masa Hadapan

  

Salam ukhwah semua!

Sabtu , hari yang penuh padat dengan segala macam aktiviti dan tugasan dari lecturer. Aku yang dah bergelar budak Pra-U ni tak terkecuali dengan semua tu. Tapi aku tetap memilih untuk lebih santai. Weekend kut. Hihi.


Cantik kan pemandangan sungai ke tasik aku pun tak sure. Waterfront orang Sarawak panggil. Yeah , tenang je kalau tengok. Pencahayaan yang cantik. 

Yes , tapi harini hati aku tak setenang tu. Sangat tak tenang. Subuh aku dikejutkan dengan emel dari Yayasan Peneraju. Dan sekali lagi aku di uji. Memilih satu antara dua. 


Ya Allah , berikanlah yang terbaik untukku. Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui sesuatu. Amiin. 



Sekian. Tiada kata yang mampu terluah lagi. Doakan yang terbaik untuk aku.