Saturday, June 22, 2013

Di Persimpangan Masa Hadapan

  

Salam ukhwah semua!

Sabtu , hari yang penuh padat dengan segala macam aktiviti dan tugasan dari lecturer. Aku yang dah bergelar budak Pra-U ni tak terkecuali dengan semua tu. Tapi aku tetap memilih untuk lebih santai. Weekend kut. Hihi.


Cantik kan pemandangan sungai ke tasik aku pun tak sure. Waterfront orang Sarawak panggil. Yeah , tenang je kalau tengok. Pencahayaan yang cantik. 

Yes , tapi harini hati aku tak setenang tu. Sangat tak tenang. Subuh aku dikejutkan dengan emel dari Yayasan Peneraju. Dan sekali lagi aku di uji. Memilih satu antara dua. 


Ya Allah , berikanlah yang terbaik untukku. Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui sesuatu. Amiin. 



Sekian. Tiada kata yang mampu terluah lagi. Doakan yang terbaik untuk aku. 


About Me

My photo
23 yo girl with extraordinary hungriness. Love travel and design. Japan is a must-go-country on the list!